Over mij

Per 1 januari 2011 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben analytisch en technisch zeer sterk en breed ontwikkeld. Ik kan goed luisteren, waarbij ik de problemen van de klant snel en effectief kan vertalen naar praktische oplossingen. Twee van mijn belangrijke drijfveren, kennisoverdracht en een brede technische interesse kan ik perfect combineren in mijn rol als zelfstandig ondernemer.
Ik adviseer en ondersteun klanten bij het implementeren van Oracle, Oracle Spatial en Geografische Informatie Systemen (GIS). Ook advies en ondersteuning op het gebied van Location Intelligence, waarbij bedrijfsgegevens worden gecombineerd met interne en externe geografische data, behoren tot mijn ambitie. Hierbij gebruik ik verschillende BI en GIS platformen. Aangezien ik op verschillende vlakken graag een brede horizon en daarmee kennis wil houden, onderhoud ik mijn kennis van andere BI en GIS platformen.

In het verleden als DBA docent bij Oracle heb ik met succes meer dan twintig verschillende klassikale cursussen verzorgd, waaronder Oracle Spatial, de defacto standaard voor ruimtelijke gegevens opslag. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, hoogwaardig advies en kennisoverdracht altijd belangrijke aspecten geweest. Daarnaast heb ik vanuit mijn brede interesse vele cursussen gevolgd waardoor ik ook kennis heb opgedaan in Application Server, Apex, Collaboration Suite en de technische aspecten van de eBusiness Suite van Oracle. Ik heb bij CSO Adviesbureau voor Milieuonderzoek verschillende rollen vervuld van programmeur en projectleider tot productmanager. Ik was mede verantwoordelijk voor het grote succes van het Bodem Informatie systeem NAZCA. Destijds de marktleider op dit gebied.